bgzh-CNendekkrutrukuz

Кръговратът на хартията

21Ное2022
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (9 гласа)
Кръговратът на хартията

Иновативно Частно езиково училище “Малкият принц” обявява гласуване за най-добър проект за инсталация от хартия.

В STEAM-проект "Кръговратът на хартията" участват всички ученици от 1. до 4. клас и техните родители, които много динамично и системно изпълняват заложените в предварителния план на проекта цели, задачи, дейности, екологичната стойност от пестене на хартия, както и идея за финално представяне на проекта.

В творческия етап - анализиране, съгласуване, критично мислене, обобщаване, особен интерес предизвика темата за изработване на инсталация от хартия и картон. Децата проучиха какво е инсталация, инсталационно изкуство и представиха своите идеи.

“Може да инсталираме фонтан, в който птичките се къпят, може да инсталираме чешма, от която уморените да пийнат вода и т.н. Инсталационната творба може да е временна, може и да е постоянна.”

За инсталация от хартия и картон децата изработиха проекти, които представяме на Вашето внимание.
Гласувайте за най-идейния STEAM-проект от хартия или картон, който да бъде функционален, с възможност за реализация, естетическа визия и предполага екипна дейност. Два от проектите, събрали най-много гласове, ще бъдат реализирани и представени пред родители и гости по инициативата на МОН “Иновации в действие”.

Обявяваме гласуване от 21 до 24 ноември, 23:58 ч.

Пример за инсталационно изкуство са творенията на световноизвестния Христо Явашев. Неговите инсталации са повече от 20 и обхващат различни краища на света. Те са временни и показват свободния дух и отношението на твореца. Милиони хора по света са почитатели на оригиналните му инсталации.

С вдъхновение и мотивация да пристъпим към реализация на нашия проект.

Кръговратът на хартията - 5.0 out of 5 based on 9 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога